اهمیت انرژی و استفاده بهینه از آن بر هیچ‌کس پوشیده نیست. امروزه به علت هزینه‌های سنگین انرژی و نیز کمبود در منابع آن، موضوع صرفه‌جویی در مصرف انرژی، در کانون توجه صنایع قرار گرفته است و راه‌کارهایی برای این منظور به‌کارگرفته می‌شوند که یکی از مهم‌ترین این راهکارها، استفاده از عایق‌هاست. نسل جدید از عایق‌ها ، عایق الاستومری ایروفلکس هستند. این عایق‌های فوم الاستومری جایگزین بسیار مناسبی برای عایق‌های سنتی هستند. ، عایق الاستومری AEROFLEX قابلیت استفاده در عایق کاری‌های گسترده را دارا می‌باشند. به علاوه کاربردی بسیار ساده و سهل است و برخلاف نمونه‌های سنتی از عایق‌ها (پشم شیشه ، پشم سنگ و موارد مشابه) ، کاربرد آن‌ها در عایق‌کاری ها ، خطرات محیط زیستی به دنبال ندارد. در مدل های مختلف با پوشش ها و شکل های متفاوت تهیه می شود که عایق خود چسب ، عایق فوم الاستومری نخ دار مسلح و عایق فوم الاستومری بدون هالوژن از جمله آنهاست. عایق الاستومری ایروفلکس با داشتن ساختار سلولی بسته مانع از نفوذ و گذر حرارت و رطوبت می‌شوند و برای عایق کردن کلیه تاسیسات و در بسیاری از شرایط آب و هوایی مناسب هستند

 

انواع عایق های ایروفلکس:


عایق الاستومری رولی ساده ( عایق الاستومری ورقه ای ساده )
عایق الاستومری رولی NBR (عایق ورقه ایNBR )
عایق الاستومری نخ دار مسلح ( عایق ورقه ای نخ دار مسلح )
عایق الاستومری پشت چسب دار( عایق ورقه ای پشت چسب دار )
عایق الاستومری ساده ( عایق ورقه ای)
عایق الاستومری رولی روکش آلومینیوم ( عایق ورقه ای با روکش آلومینیوم)
عایق الاستومری رولی بدون هالوژن ( عایق ورقه ای بدون هالوژن )

 

- یکی از انواع عایق‌های الاستومری ، عایق‌های الاستومری لوله‌ای هستند. کاربرد این نوع عایق‌های برای عایق کاری لوله‌های آب گرم در سازه‌ها و موارد مشابه است. تهیه این نوع عایق‌ها به شکل لوله‌ای سبب راحتی و سهولت در اجرای پروژه می‌شود. به علاوه کاربرد عایق های الاستومری لوله‌ای در مناطقی که فضای کافی برای کار ندارند ، بسیار آسان و به دور از دردسر است.
نسل جدید از عایق‌ها ، عایق‌های الاستومری هستند. این عایق‌های فوم الاستومری جایگزین بسیار مناسبی برای عایق‌های سنتی هستند و شما می توانید انواع مختلف عایق های الاستومری را از مراکز مربوط به پخش انواع عایق الاستومری مانند عایق الاستومری NBR ، عایق الاستومری نخ دار مسلح و.. تهیه نمود و این عایق ها قابلیت استفاده در عایق کاری‌های گسترده را دارا می‌باشند. به علاوه کاربرد عایق فوم الاستومری بسیار ساده و سهل است و برخلاف نمونه‌های سنتی از عایق‌ها (پشم شیشه ، پشم سنگ و موارد مشابه) ، کاربرد آن‌ها در عایق‌کاریها ، خطرات محیط زیستی به دنبال ندارد. این عایق های فوم الاستومری خود چسب ، عایق فوم الاستومری نخ دار مسلح و عایق فوم الاستومری بدون هالوژن با داشتن ساختار سلولی بسته مانع از نفوذ و گذر حرارت و رطوبت می‌شوند و برای عایق کردن کلیه تاسیسات و در بسیاری از شرایط آب و هوایی مناسب هستند.


یکی از مسائل مورد توجه در عایقکاری ساختمان ، در نظر گرفتن سطح تماس با محیط خارجی ، محدوده جغرافیایی و سیستم سرمایشی و گرمایشی سازه است. از طرف دیگر مواد و متریال به کار رفته در عایق و شیوه نصب و اجرای آن می‌باشد. عایق‌های الاستومری بدون هالوژن یکی از گزینه‌های مناسب برای عایق کاری در سازه‌هاست که به دلیل ساختمان بسته مواد خود ، مقاومت حرارتی بالایی داشته و به خوبی در برابر رطوبت و نم مقاومت مینماید.
در سیستم‌هایی نظیر لوله های سرد و گرم ، تاسیسات ساختمان و نیروگاه‌ها ، بویلرها ، چیلرها ، دستگاه‌های تهویه مطبوع ، کشتی‌ها ، هواپیماها و لوله های انتقال نفت و گاز می‌توان از عایق های الاستومریک برودتی و حرارتی که از جنس نیتریل فوم می‌باشد ، استفاده نمود. وظیفه اصلی عایق‌ها ، جلوگیری از انتقال حرارت بین دو سیستم است. از این رو هرچه عایق مورد نظر مقاومت بیشتری در برابر انتقال حرارت داشته باشد ، مطلوبتر است.


فوم برودتی و فوم حرارتی هر دو برای عدم انتقال گرما به کار میروند با این تفاوت که فوم برودتی در سیستمهای سرمایشی و فوم حرارتی در سیستم گرمایشی قابل به کارگیری است. فومهای الاستومری دسته ای از عایق ها هستند که قابلیت به کارگیری در سیستم های سرمایشی و گرمایشی را همزمان دارند و در واقع فوم حرارتی و برودتی هستند. با توجه به کاتالوگ عایق حرارتی و برودتی ایزیدم میتوان با تمامی خصوصیات آنها آشنا شد و عایق کاری را به راحتی انجام داد.
یکی از محل های مهم برای عایق کاری سازه، کف آن و محل تماس ساختمان با زمین است. فوم برودتی کف برای عایق کاری کف سازه کاربرد دارد و مانع انتقال حرارت و رشد باکتری می شود. فوم های برودتی و حرارتی بسته به جنس ساختمان آنها و نوع عایق استفاده شده، قیمت های مختلفی دارند.
همیشه طبقه‌های زیرزمین یا همکف یک سازه در تماس با خاک مرطوب و نمناک است. به جهت رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از نفوذ و رشد قارچ و باکتری به ساختمان ، عایق کاری این مناطق از اهمیت برخوردار است. عایق رطوبتی لایه‌ای پیش ساخته است که به وسیله آن از نفوذ نم و رطوبت جلوگیری می‌شود. در روش‌های سنتی برای عایق کاری رطوبتی از قیر و گونی استفاده می‌شده است. اما روش‌های نوینی نظیر استفاده از رزین اپوکسی ، ورقه‌های نازک پلی تن و عایق‌های الاستومری نیز امروزه رونق فراوان دارند.

 

تلفن:

۰۹۱۲۱۷۹۷۳۷۹

۰۹۱۲۳۴۱۹۶۵۳

۰۱۱۴۴۲۹۶۰۲۴